Historien om Gingko

Gingko er en virksomhed drevet af innovation og design.

Virksomheden, der tidligere var kendt som Gingko Eco Electronics blev grundlagt i 2011 af Paul Sun sammen med sin kone Natalie Sun, der er også er chefdesigner i virksomheden med det formål at designe og fremstille high-end produkter som er stilfulde, funktionelle og unikke kvalitetsprodukter til hjemmet.

Vi er fascineret af tid, og vi har en passion for ure og design. Vi mener tiden kan være smart, stilfuld, enkel, men samtidig skal være funktionel og nem at betjene. Dette inspirerede os til at designe vores sortiment i Click Uret tilbage i 2010.

Som en ung, men blomstrende virksomhed, kom vi med en frisk tilgang til design, og evnen til at kunne indarbejde moderne teknologi i dagligdags genstande.

Sommetider kan vores hverdag være kompliceret og teknologien kan virke en anelse for påtrængende.

Derfor holder Gingko sine produkter helt enkle, men spændende og sikrer at Deres produkter ajour med nyeste relevante teknologi.

Vi trives med at skabe og søger ud over det sædvanlige, vores omdrejningspunkt er at undslippe den kedelige, samt lave design for et bedre og smartere liv. Vi håber, at vores historie kan skabe historier for vores kunder og bringe vores produkter til ud til lige netop dit hjem.