Flip Click Clock

Flip Flop urene er nu udført i naturligt træ (Kirsebær, Valnød, Ask & Hvid Ahorn), og har det populære lyd aktiverede display.

Uret er udført med lasergraverede touch betjening på toppen og den nyeste flip vække teknik.

Det er designet så det kan opfylde dine ønsker om dagligt brug af vækkeursfunktioner.

De indbyggede teknologier, ændrer den måde du normalt benytter et vækkeur. Når Gingko logoet vises på toppen af uret, betyder det at alarmen er slået fra, og når det flotte alarm symbol vises på toppen istedet, betyder det at alarmen er aktiveret.

Med det samme lydkontrol system somo de øvrige modeller, betyder det at visning af tiden automatisk slukker når der er stille (men naturligvis går videre). Det lyser op igen når du berører uret, eller klapper med hænderne.

Flip Flop viser dig kun tid, enten som 12 eller 24 timer, der er ingen dato og temparaturvisning, derfor er det ekstra nemt at stille ur og alarmtidspunkter pga. de begrænsede fuktioner. For at stille alarm eller tid skal du blot berøre de flotte laser indgraverede betjeningsknapper.

Når alarmen ringer kan du blot let berøre en af disse taster for enten at aktivere snooze funktion eller stoppe alarmen. Du kan også bare vende uret en halv omgang, og tallene vil automatisk justere sig og vise tiden korrekt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.